The Breath Co

Történetünk

fogorvos

A The Breath Co. termékek megalkotója

Dr. Harold Katz diplomás fogorvos és bakteriológus, tanulmányait a Kaliforniai Egyetemen végezte. A California Breath Clinics alapítója, ahol ezidáig emberek tízezreinek segített kezelni rossz leheletüket. Ezernél is több televíziós és rádiós médiaszereplésével, a Today Show-tól egészen a Good Morning America-ig, közismert és elismert szakértője a szájápolással és rossz lehelettel kapcsolatos témáknak.

Dr. Katz személyes indíttatásból kezdett kutatásba a rossz lehelet elleni harcban a 90-es évek elején, hogy tinédzser lányának segítsen leküzdeni kellemetlen problémáját. Lánya súlyos és krónikus rossz lehelettel küzdött, melyet a hagyományos szájvizek használata csak tovább erősített. Hiába a napi többszöri fogmosás és fogselymezés, a probléma továbbra is fennállt. A bakteriológiában jártas Dr. Katz hamar rájött, hogy lánya problémáját nem emésztőrendszeri zavarok okozzák, amire sok, akkoriban népszerű és erősen reklámozott márka pozícionálta magát. Dr. Katz megfigyelése szerint ehelyett a problémát bizonyos kéntermelő baktériumok egy csoportja okozta, melyek a nyelv felületén és a garatban élnek.

Új felfedezésének mentén Dr. Katz megkezdte a kísérletezést különféle szájöblögető és fogkrém formulákkal, melyek csökkentették a kénképző baktériumok jelenlétét a szájban. Ezek a kezdeti termékek jelentették a The Breath Co. Indulását. 1993-ban Dr. Katz megalapította a nemzetközileg is elismert California Breath Clinics-et, ahol krónikus rossz lehelettel, ízlelési zavarokkal és szájszárazsággal küzdő páciensek tízezreit tanulmányozta és kezelte.

Kutatásainak köszönhetően végül 1994-ben megjelentek az első The Breath Co. termékek, melyek azóta emberek millióinak segítettek legyőzni rossz leheletüket, így visszaadva elvesztett önbizalmukat.

0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba
    Scroll to Top